Meistä

Verkostot

Kattavat verkostot ja hyvät suhteet niin pääomasijoittajiin kuin pankkeihin ja muihin rahoituspalveluita tarjoaviin tahoihin mahdollistavat yritysten liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla auttavan rahoituksen järjestämisen. Nykypäivänä rahoituspaketit kasataan useasta palasta ja lähteestä.

Oman pääoman ehtoisella rahoituksella voidaan tarvittaessa edistää yrityksen rahoituskelpoisuutta pankkien suuntaan ja rakentaa merkittäviäkin rahoituspaketteja yhdessä pankkien kanssa.

Rohkeus

Rahoitusratkaisut teemme omasta taseesta ja omilla varoilla, tämän ansiosta pystymme tekemään rohkeitakin päätöksiä huomattavan nopeasti. Teemme rahoituksia jo siinä vaiheessa, kun yrityksen liikevaihto on vielä vähäistä, esimerkiksi startup-yritysten rahoitukset onnistuvat kauttamme silloin kun pankit eivät vielä tyypillisesti pysty yrityksiä rahoittamaan.

Kokemus

Rahoitusasiantuntijatiimillämme on yli 10 vuoden vankka ja monipuolinen kokemus erilaisista yritysrahoitusratkaisuista.

Moderni toimintatapa

Yrityslainojen lisäksi voimme hyödyntää myös oman pääoman ehtoisia rahoitusmuotoja tai tehdä juniorilainoja. Moderniin toimintatapaamme kuluu lisäksi monipuolisten vakuuselementtien hyödyntäminen pankkeja joustavammin.

Täysin suomalainen

WS Finance Oy on lahtelainen ja täysin kotimainen yritys.
Omasta taseesta tehdyt yritysrahoitukset takaavat joustavan ja kilpailukykyisen hinnan. Kauttamme saat yritysrahoitusta esimerkiksi:
Yrityskauppoihin
Investointeihin
Käyttöpääomatarpeisiin
Kiinteistöhankkeisiin
Kasvun rakentamiseen

Rahoitus omasta taseesta takaa joustavan ja nopean toiminnan

Liiketoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen on monesti paras tie menestykseen. Kasvun mahdollistamiseen tarvitaan investointeja, joiden tekeminen hoituu ulkopuolisen rahoituksen avulla. Monesti rahoituksen saamisen lisäksi kriittinen tekijä on aika, siksi on tärkeää löytää rahoitusyhtiö, joka pystyy auttamaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

WS Financen kilpailuetu rahoitusmarkkinoilla on se, että rahoitusratkaisut tehdään omasta taseesta.

”Tämä merkitsee kykyä rohkeisiin päätöksiin, entistä parempaa joustavuutta sekä tehokkuutta ja aktiivista osallistumista yritysten kasvuun ja kehitykseen.”
vakuuttaa liiketoimintajohtaja Veli-Pekka Tilli.

Lisäksi WS Finance on panostanut verkostoitumiseen pankkien, eläkevakuutusyhtiöiden ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Rahoituksen saatavuus ja monipuolisuus on kasvua hakeville yrityksille erittäin tärkeää.

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottopyyntö ja olemme yhteydessä kahden arkipäivän sisällä.

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuoja ja ehdot voimassa.