Meistä

WS Finance Oy kuuluu vakavaraiseen lahtelaiseen WestStar-konserniin. Yhtiö on täysin suomalaisomisteinen ja yrittäjävetoinen. Olemme toimineet rahoitusalalla jo yli 15 vuotta ja uskomme, että rahoituksen puutteen ei tulisi olla esteenä liiketoiminnan pyörittämisessä ja menestykseen tähtäämisessä.

Teemme rahoitukset omasta taseesta ja omilla varoilla, joten rahoituspäätökset tehdään nopeasti ja rohkeasti. Pystymme tekemän rahoituksia myös yrityksen alkutaipaleella, kun liikevaihto on vielä vähäistä. Monesti rahoituksen saamisen lisäksi kriittinen tekijä on aika, siksi on tärkeää löytää rahoitusyhtiö, joka pystyy auttamaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

Noudatamme vastuullista luotonantoa kaikessa toiminnassa aina markkinoinnista lainan takaisinmaksuun saakka, unohtamatta kaikkea mitä asiakas kohtaa laina-aikana. Asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Omasta taseesta tehdyt yritysrahoitukset takaavat joustavan ja kilpailukykyisen hinnan. Kauttamme saat yritysrahoitusta esimerkiksi:
Yrityskauppoihin
Investointeihin
Käyttöpääomatarpeisiin
Kiinteistöhankkeisiin
Kasvun rakentamiseen

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottopyyntö ja olemme yhteydessä kahden arkipäivän sisällä.

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuoja ja ehdot voimassa.