Meistä

Rahoitusasiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus niin rahoitusalalta kuin yritysmaailmastakin. Olemme rakentaneet hyvät verkostot pankkeihin, pääomasijoittajiin sekä muihin alan toimijoihin, näiden verkostojen avulla pystymme auttamaan yritysrahoitusasiakkaitamme kattavasti.

Yritysrahoitukset teemme omasta taseesta, tämä takaa joustavan toiminnan ja kilpailukykyisen hinnan. Kauttamme saat yritysrahoitusta esimerkiksi:

Yrityskauppoihin
Investointeihin
Käyttöpääomatarpeisiin
Kiinteistöhankkeisiin
Kasvun rakentamiseen

Rahoitus omasta taseesta takaa joustavan ja nopean toiminnan

Liiketoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen on monesti paras tie menestykseen. Kasvun mahdollistamiseen tarvitaan investointeja, joiden tekeminen hoituu ulkopuolisen rahoituksen avulla. Monesti rahoituksen saamisen lisäksi kriittinen tekijä on aika, siksi on tärkeää löytää rahoitusyhtiö, joka pystyy auttamaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

WS Financen kilpailuetu rahoitusmarkkinoilla on se, että rahoitusratkaisut tehdään omasta taseesta. ”Tämä merkitsee kykyä rohkeisiin päätöksiin, entistä parempaa joustavuutta sekä tehokkuutta ja aktiivista osallistumista yritysten kasvuun ja kehitykseen.” vakuuttaa liiketoimintajohtaja Veli-Pekka Tilli.

Lisäksi WS Finance on panostanut verkostoitumiseen pankkien, eläkevakuutusyhtiöiden ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Rahoituksen saatavuus ja monipuolisuus on kasvua hakeville yrityksille erittäin tärkeää.

WS Financen liiketoimintajohtaja Veli-Pekka Tilli vieraili Peter Nymanin haastateltavana tämän päivän yritysrahoitusvaihtoehdoista sekä rahoituksen merkityksestä. Katso videolta miltä suhdanteet tällä hetkellä näyttävät ja minkä tyyppistä rahoitusta yrityksille on saatavilla.

Pystymme räätälöimään erilaisiin tilanteisiin dynaamisesti rahoituksen. vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:
  • Oma pääoma
  • Vaihtovelka­kirjalaina
  • Juniorilaina
  • Mezzaninerahoitus
  • Factoring
Moderniin toimintatapaamme kuuluvat myös monipuoliset vakuuselementit. Voimme myöntää rahoitusta myös varastoa tai vaihto-omaisuutta vastaan. Rahoituksen puutteen ei mielestämme tulisi olla este liiketoiminnan kehittämisessä ja menestykseen tähtäämisessä.

WS Finance Oy on täysin
suomalaisomisteinen yhtiö.