Referenssit

“Arvostamme kohtuullisen pienenä yrityksenä erityisesti sitä, että saimme tietoomme tulevat lyhennykset eurolleen”
Riina, kauppias

Rakennusalan yritys, Uusimaa

Olemme toimineet jo yli 20 vuotta menestyksekkäästi rakennusalalla. Tällä alalla tulee ajoittain rahoituksen kanssa haasteita, sillä aliurakoitsijoille on maksettava materiaaleista ja palveluista ennen kuin saamme rakennettavasta kohteesta rahat tilillemme.

Olemme hyödyntäneet BusinessCreditiä useamman kerran tilapäisen kassavajeen paikkaamiseen sekä äkillisten investointitarpeiden rahoittamiseen. Meille on ollut tärkeää, että saamme rahat nopeasti käyttöön, jotta pystymme jatkamaan urakkaa suunnitellusti. BusinessCreditiltä saatu nopea lainapäätös on ollut juuri näissä tapauksissa meille sopiva lainaratkaisu.
- Pekka, toimitusjohtaja

Kivijalkayritys, Pirkanmaa

Halusimme uudistaa myymäläilmeen samalla kun koko rakennuksen julkisivua remontoitiin. Julkisivuremontti ja hiljaisempi sesonki olivat vähentäneet normaalia myyntiämme ja turvauduimme siksi BusinessCreditiin myymäläuudistuksen rahoituksessa. Arvostamme kohtuullisen pienenä yrityksenä erityisesti sitä, että saimme tietoomme tulevat lyhennykset eurolleen. Sesonkivaihtelut ovat alallamme isoja ja niiden vuoksi meidän on pystyttävä ennakoimaan niin tuloja kuin kulujakin mahdollisimman tarkasti pitkällä jänteellä.
- Riina, kauppias

“Haimme BusinessCreditiltä luottoa, joka tuli tilille tunnin sisällä hakemuksesta”
Jarmo, korjaamoyrittäjä
“Lainanhaku­prosessin helppous oli positiivinen yllätys”
Katri, toimitusjohtaja

Autokorjaamo, Keski-Suomi

Laiterikon vuoksi meille tuli kiire saada uusi autonosturi. Haimme BusinessCreditiltä luottoa, joka tuli tilille tunnin sisällä hakemuksesta. Uusi nosturi tuli pikatoimituksena ja hommat jatkuivat. Nopea ja toimiva rahoitusratkaisu.
- Jarmo, korjaamoyrittäjä

Erikoismyymälä, Varsinais-Suomi

Olemme toimineet alalla lähes 15 vuotta. Kesäaika on meille myynnin kannalta olennainen sesonki. Juuri tuolloin myös henkilöstökulut ovat meille huomattava menoerä. Lomarahat sekä kausityöntekijät aiheuttavat ison loven kassaan. Olemme hyödyntäneet BusinessCreditiä useampaan kertaan kesäkauden pakollisten menoerien paikkaamiseen ja myynnin varmistamiseen. Nopea ja helppo hakuprosessi sekä lainankorotusmahdollisuus ovat olleet meille tärkeitä ominaisuuksia lainassa.
- Tiina, yrittäjä

Hyvinvointialan yritys, Pohjanmaa

Meidän oli korkea aika siirtyä kirjoitetuista pahvisista asiakaskorteista sähköisen järjestelmään. Samalla uusimme kassajärjestelmän vastaamaan paremmin tämän päivän vaatimuksia. Uusista järjestelmistä on ollut meille apua ja niihin tehty investointi maksoi itsensä takaisin nopeasti. Turvauduimme BusinessCredit -­yrityslainaan järjestelmähankintojen rahoituksessa. Päädyimme juuri BusinessCreditiin välttääksemme paperisodan, jota oli jo riittävästi entisen ”asiakasjärjestelmämme” kanssa. Lainan saamiseksi ei tarvinnut myöskään vakuuksia. Vahva suositus.
- Antti, toimitusjohtaja

Kalusteita valmistava yritys, Häme

Valmistamme kotimaisia tuotteita ja haluamme suosia kaikissa yritystoimintaamme liittyvissä hankinnoissa lähialueen tuottajia. Suomalainen yrityslainapalvelu BusinessCredit oli meille tästä syystä luonnollinen ja yrityksemme arvoihin sopiva ratkaisu, kun haimme rahoitusta tehtaamme laajentamiseksi. Lainanhakuprosessin helppous oli positiivinen yllätys! Suosittelemme suomalaisille yrityksille kotimaista BusinessCreditiä.
- Katri, toimitusjohtaja

“Olemme hyödyntäneet Businesscreditiä useampaan kertaan kesäkauden pakollisten menoerien paikkaamiseen ja myynnin varmistamiseen.”
Tiina, yrittäjä
“Businesscreditin avulla rahoitin koulutuksen sekä uuden palvelun aloitus­kustannukset”
Ninni, omistaja

Kauneudenhoitoala, Päijät-Häme

Muutaman vuoden alalla toimittuani halusin vastata kanta-­asiakkaiden toiveisiin ja laajentaa palveluvalikoimaani. Uutta palvelua varten kävin koulutuksen ja hankin tarvittavat välineet ja aineet microblading-­­värjäyksien tekemistä varten. BusinessCreditin avulla rahoitin koulutuksen sekä uuden palvelun aloituskustannukset. BusinessCredit on joustava yritysluottopalvelu, jota voin suositella lämpimästi
- Ninni, omistaja

Kuljetusala, Varsinais-Suomi

Nostimme BusinessCredit yrityslainaa kuljetuskalustomme uusimista varten. Useamman auton hankkimiskustannuksiin saatiin helppo ratkaisu nopeasti. Saimme myönteisen lainapäätöksen heti, eikä papereitakaan tarvinnut pyöritellä. Kiireiselle yrittäjälle iso plussa oli se, että hakemuksen pystyi tekemään rauhassa verkossa ilta-­aikaan. Sanoisin, että luotettava ja joustava rahoituspalvelu.
- Juha, yrittäjä

“Kiireiselle yrittäjälle iso plussa oli se, että hakemuksen pystyi tekemään rauhassa verkossa ilta-aikaan”
Juha, yrittäjä