Referenssit

Voimalaitoksen rahoitus

Olimme mukana merkittävällä rahoituksella voimalaitokseen liittyvässä rahoituspaketissa. Rahoituspaketissa olivat mukana myös pankki, eläkevakuutusyhtiö sekä Finnvera.

Tekesprojektien siltarahoitukset

Olemme mahdollistaneet useiden yritysten tuotekehitystä ja kasvua tekemällä siltarahoituksia Tekes-projekteihin.

Rahoituskierrosten siltarahoitukset

Rahoituskierrosten siltarahoituksilla on autettu yrityksiä toteuttamaan kasvusuunnitelmat ja investoinnit siihen asti, että sijoittajien sijoitukset ovat toteutuneet suunnitellusti. Siltarahoituksen turvin yritykset ovat voineet toteuttaa hankkeet ilman jarruttelua tai aikataulujen siirtoa.

Yrityskaupan juniorirahoitus

Juniorirahoituksella paikattiin yrityksen oman pääoman vajetta, jotta yritys pystyi saamaan edullisemman pankkirahoituksen yrityskaupan toteuttamiseen.

Käyttöpääoman rahoitus liiketoiminnan kasvattamiseksi

Olemme rahoittaneet monien toimialojen yritysten käyttöpääomaa kasvun mahdollistamiseksi. Liiketoiminnan kasvun myötä käyttöpääomaa sitoutuu yritysten toimintaan enemmän.

Kasvuyritysten rahoitusratkaisut

Olemme olleet mukana rahoittamassa nopeasti kasvavia yrityksiä pakettirahoituksissa. Voimakkaan kasvun myötä rahan tarve on usein isoa ja vaatii useamman toimijan rahoituksen. Kasvurahoituksissa mukana ovat olleet lisäksemme pääomasijoittaja ja pankki sekä takaajana Finnvera.

Startup-yritysten rahoitukset

Olemme rahoittaneet tuotekehitysvaiheen ohittaneita ja liiketoiminnan käynnistäneitä startup-yrityksiä. Tyypillinen startup-rahoitus on ollut vuoden käyttöpääomarahoituksen suuruinen.

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottopyyntö ja olemme yhteydessä kahden arkipäivän sisällä.

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Googlen tietosuoja ja ehdot voimassa.